İlçemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi.
  • İlçemizde Bayramlaşma Programı Düzenlendi.

09 Eyl 2019

Belediye Başkanımız Sayın Cezail AKTAŞ ve Kaymakamımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU ilçemizdeki vatandaş, esnaf, muhtar ve kurum amirleri ile bir araya gelerek bayramlaşma programı düzenledi. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı bayramlaşma programında Başkan AKTAŞ, “Milletçe, bize sevgimizi, birlik ve beraberliğimizi, dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı en güçlü şekilde ortaya koyma fırsatı veren bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, Milletimizin manevi değerlerinin ve tarihimizin derinliklerinden gelen yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı müstesna zamanlardır. Milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için büyük fedakârlıklarda bulunmuş şehit ailelerimizi ve gazilerimizi böylesine anlamlı günlerde ve her zaman hatırlamak, acılarını paylaşmak, ayrıca hasta, engelli ve muhtaç olanlara yardım ederek ziyarette bulunmak hepimizin en önemli görevidir. Bu vesile ile tüm Hizanlı vatandaşlarımın, ilçemizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, şehit ailelerimizin ve bütün gazilerimizin Ramazan bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım” dedi.