Hizan Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüsle (COVID-19) Mücadele Kapsamında Vatandaşlara Ve Esnafa 500 Ad Maskeyi Ücretsiz Dağıtıyor.Hizan Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüsle (COVID-19) Mücadele Kapsamında Vatandaşlara Ve Esnafa 500 Ad Maskeyi Ücretsiz Dağıtıyor.Hizan Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüsle (COVID-19) Mücadele Kapsamında Vatandaşlara Ve Esnafa 500 Ad Maskeyi Ücretsiz Dağıtıyor.Hizan Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüsle (COVID-19) Mücadele Kapsamında Vatandaşlara Ve Esnafa 500 Ad Maskeyi Ücretsiz Dağıtıyor.Hizan Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüsle (COVID-19) Mücadele Kapsamında Vatandaşlara Ve Esnafa 500 Ad Maskeyi Ücretsiz Dağıtıyor.
  • Hizan Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüsle (COVID-19) Mücadele Kapsamında Vatandaşlara Ve Esnafa 500 Ad Maskeyi Ücretsiz Dağıtıyor.

06 Nis 2020

Başkan CEZAİL AKTAŞ verdiği Demeçte; Hizan Belediyesi olarak şehrimizin muhtelif yerlerindeki vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza ilk etapta 500 adet olmak üzere maske dağıtımına başladık. Ayrıca toplu taşıma araçlarımıza, pazar yerlerine ve tüm ilçemize maske dağıtımını gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızdan evde kalmalarını, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamalarını rica ederek dışarı çıkmaları durumunda ise hem kendi hem de çevresindeki vatandaşların sağlığı için maske kullanmalarının önemini hassasiyetle belirti.