Hizan Belediye Denetime 2 Zabıta, 2 Polis Memuru Ve 1 sağlık personeli Katıldı.Hizan Belediye Denetime 2 Zabıta, 2 Polis Memuru Ve 1 sağlık personeli Katıldı.Hizan Belediye Denetime 2 Zabıta, 2 Polis Memuru Ve 1 sağlık personeli Katıldı.Hizan Belediye Denetime 2 Zabıta, 2 Polis Memuru Ve 1 sağlık personeli Katıldı.Hizan Belediye Denetime 2 Zabıta, 2 Polis Memuru Ve 1 sağlık personeli Katıldı.
  • Hizan Belediye Denetime 2 Zabıta, 2 Polis Memuru Ve 1 sağlık personeli Katıldı.

15 May 2020

İlçe genelinde Faaliyetlerini Sürdüren kuaförlere Yönelik bir Dizi Denetim Gerçekleştirdi. Yapılan Denetimlerde, kuaför salonlarında, Sağlık Koşullarına Uygunluk, Çalışma Belgelerinin Olup Olmadığı, işyeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygunluk, hijyen ve steril koşullara Uygunluk ile müşterilere karşı tutum ve davranışları açısından kontrol edildi. Denetimler Sonucunda, eksikleri tespit edilen işyeri sahipleri eksiklerin giderilmesi konusunda uyarıldı. Vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda hizmet alabilmeleri için Gerçekleştirdiğimiz Denetimlerimiz bundan sonraki süreçte de devam Edecektir" ifadelerine yer verildi.