Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.
  • Çanakkale Zaferinin 105.Yılı Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlendi.

18 Mar 2020

Hizan Kaymakamlığı, Atatürk Büstünü Önünde Düzenlenen Çanakkale Zaferinin 105 ci Yılı münasebetiyle yapılan etkinlikte İlçe Kaymakamı MUSTAFA KÖLEOĞLU Belediye Başkan Yrd. LOKMAN ÖZDEMİR Ve Kamu Kurum Ve Kuruluş amirleri. Yanı sıra halk katılımı ile Gerçekleşti.🇹🇷 #18MartÇanakkaleZaferi’nin 105’ inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz. Ruhları şad olsun