Başkan İlçe Merkezinde Hizmete Giren İş Yerinin Açılışını Yaptı. Başkan İlçe Merkezinde Hizmete Giren İş Yerinin Açılışını Yaptı. Başkan İlçe Merkezinde Hizmete Giren İş Yerinin Açılışını Yaptı. Başkan İlçe Merkezinde Hizmete Giren İş Yerinin Açılışını Yaptı.
  • Başkan İlçe Merkezinde Hizmete Giren İş Yerinin Açılışını Yaptı.

15 May 2020

Başkan İlçe Merkezinde Hizmete Giren İş Yerinin Açılışını Yaptı. ( COVID-19 Münasebeti ile Sessiz Geçen Açılışta; Başkan CEZAİL AKTAŞ, Açılış kurdelesini Kestikten Sonra Verdiği Demeçte “İlçemizde Her Geçen Gün Yeni İş Yerleri Açılıyor ve İlçemizin Ekonomisine Katkı Sağlıyor. Aynı zamanda bu İşyerleri İstihdam da sağlıyor. Açılışını yaptığımız bu İşyerinin İlçemize Hayırlı Olmasını Diliyor, İşletme Sahibi Yusuf Aydına da Bol Kazançlar Temenni ediyorum. Açıklamasında bulundu.